maanantai 1. lokakuuta 2007






Päätin laittaa kuvia itsestäni tänne, jotta voisin helpommin ja motivoituneemmin seurata laihtumistani. Vihaan itseäni ja olen viimeaikoina antanut kaiken karata käsistä. Mutta nyt olen vahvempi kuin koskaan ja teen kaikkeni saadakseni mitä haluan. Ja tätä haluan...

Yks la pari viikkoa sit pidin bileet meillä, jossa tietty oli kaikkea sipsiä ja rasvasta naposteltavaa, mutta en yhtään sortunut syömään! Hienoa! Toivon ettei muut ihmetelleet liikaa...tuskin, kaikki oli aika kännissä, itse myös:) Sillon en oikeastaan edes ajattele ruokaa ja ruokahalu katoaa täysin. Koko päivän aikana olin syönyt yhden ainoan ananaspurkin ja olin kerennyt käymään aamulla salillakin. Yöksi menin miehelleni, jonka kanssa olemme jo pitkään tapaillet, ja valitin että on niin huono olo etten pysty syömään ja söin vasta illalla kun tulin kotiin. Mun on pakko valehdella sille ja ahdistaa aina tosi paljon kun se pakottaa syömään, mutta hyväähän se vaan tarkottaa. Muut ihmiset eivät vaan ymmrrä miten pahalta syöminen tuntuu.

Joskus itsekin sorrun syömään, ahmimaan. Se on bulimian syytä. Itselläni on ollut aina bulimiaa ja anoreksiaa kausittain. Kaikki alkoi anoreksialla ja muuttui sitten 2 vuoden kuluttua bulimiaksi, perheen painostuksen takia. Ne luulivat että olin täysin parantunut mutta salaa oksentelin. Pian paino alkoi ahdistaa tosi pahasti ja anoreksia palasi. Sitä kesti 1,5 vuotta. Masennuin pahasti ja aloin oksentamaan päivittäin. Tulin normaalipainoiseksi, mikä oli järkyttävää. Nyt olen tässä, olen pudottanut painoa koko ajan hyvään tahtiin ja olen pian taas ihanne painossani:) Luultavasti 42...mutta katsotaan kun pääsen tonne 45:een.
Nyt painan 51. Se on itselleni todella, ihan vitun paljon verrattuna siihen että alimmillani olen painanut 39. Pituuteni on koko syömishäiriön ajan ollut 163cm...pituuskasvunihan loppui yläasteella anoreksian takia. Haluan olla taas se hauras tyttö...

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sä oot niin wau...oot mun thinspo :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan laihahan sinä jo nytten olet, haluisin olla niin laiha kuin sinä! itselläni on epätyypillinen syömishäiriö, joka on nyt pahenemaan päin..päästin itseni lihomaan (noissa sinun mitoissa ennen olin, pikkasen lyhyempi olen..)...haluan sinne 45kiloon<3 joskus tässä, jos tahdon voima riittää..en jaksa olla läski<3

Anonyymi kirjoitti...

itse oolen saman pituinen ja painan tällä hetkellä 50kg haluan myös laihtua ja olen painaut tällä pituudella 35kg alimmilllaan. Keep loosing, Stays trong!

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuosta vielä paino putoaa, niin kauneutesi on mennyttä. Ja minkä ihmeen takia laitat bileisiin tarjolle kaikkea epäterveellistä paskaa? Miksi haluat muiden syövän sipsejä, jos pidät niitä itse vastenmielisinä. Miksi et tarjoile kaikenlaisia herkkuja, kuten tuoreita hedelmänpaloja, pähkinöitä, kirsikkatomaatteja, mansikoita, dipattavia vihanneksia ja juureksia, sushia, ym.

Bileissä ei ole mikään pakko syödä sitä paskaa, mitä mainoksissa väitetään ainoaksi oikeaksi bileruuaksi vaan voi korvata ne sellaisilla hyvillä safkoilla joita itsekin voit syödä hyvin mielin. Herää nyt vähän tuosta yksisilmäisyydestäsi.

Anonyymi kirjoitti...

alkoholihan on tyhjää energiaa, joka ei missään nimessä ainakaan laihduta..

Anonyymi kirjoitti...

olet kaunis näissä kuvissa, ei sinun tarvitsisi enää laihduttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Oot kaunis, oot munkin thinspo!

Anonyymi kirjoitti...

olet helvetin kaunis. kumpa itsekin olisin noin hoikka. vielä jonakin päivänä minäkin olen yhtä hoikka kuin sinä nyt...vielä jonakin päivänä.

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä!!
itse olen myös 163cm, alimmillani 37 kg. Nyt taistelen takaisin 45!

Anonyymi kirjoitti...

näissä kuvissa oot kyllä ihan normaali painonen normi hoikka koita tsempata = )

Anonyymi kirjoitti...

OIii oot tosi kaunis <3 mun thinspo <3 myöss

Anonyymi kirjoitti...

siis älä vaa mee laihduttama enempää!! moni tyttö tekis vaik mitä et sais olla tollane ku sä!

Anonyymi kirjoitti...

sä oot nii inspiroiva! keep it going girl!

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet oikesti ihan huippukaunis ! Haluun olla samanlainen kun sä, laiha ja kaunis. <3 Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi mä olin ihan järkyttynyt, kun satuin yhden foorumin kautta eksymään näille sivuille! :O Käy niin sääliksi, etenkin kaikkien niiden nuorten tyttöjen äidit.. siis tyttöjen, jotka pyrkivät sairaalloiseen laihuuteen/haluavat syömishäiriön itselleen! Toivoisin todella paljon, että kaikki ne ihmiset, jotka ovat mieleltään sairaita ja ihannoivat tätä touhua, hakisivat apua. Itse en tässä ala saarnaamaan, koska tiedän, että en asialle mitään voi.
Itse olen alipainoinen, aina ollut, mutten todellakaan tahallani! Mulla on vaan sellaiset geenit, etten liho, vaikka kuinka söisin ja laiskottelisin. Olen 176cm pitkä ja painoni on aina 49-51, siitä se ei nouse, eikä laske (tai no laskisi varmaan jos haluaisin, mutten halua ja todellakin syön normaalisti ja rakastan ruokaa). Itseäni päin vastoin ärsyttää, kun mulle sanotaan, että "oletpa laiha" tms. Ja kun noita kuvia katselin, niin ihmettelin noita kylkiluita ym. koska vaikka oma painoni on saman verran ja olen vielä aika paljon pidempi, kun kirjoittaja tuossa ilmoitti painokseen/pituudekseen, noissa kuvissa, niin en kyllä näytä tuolta! Toki mulla on tasainen vatsa ja ehkä noi lonkkaluut vähän näkyy, mutta ei mun kylkiluut tuolla lailla törrötä.. mutta kai sekin on ruumiin rakenteesta kiinni..? Olen siis täysin tyytyväinen vartalooni, vaikka hoikka olenkin, niin näytän aivan terveeltä ja niin muidenkin mielestä. On aivan helvetin surullista, että jotkut voivat todella mennä niin pitkälle ton laihuus sekoilun kanssa, että haluavat pilata elämänsä totaallisesti ja tappaa itsensä. Se on aivan fakta, että KUKAAN terve ihminen ei halua tuollaista!! Jos on sellaisia ajatuksia, niin silloin ei ole kaikki kunnossa ja tarvitsee apua!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Sanotaanko nyt näin että olet aivan helvetin kaunis vartaloinen! Itse olen painoindeksin mukaan normaalipainon puolessa välissä, mutta laihis on tulossa... Noin laiha haluisin itsekin olla... :) Noin 5-10 kiloa aion laihduttaa, aivan sama miten pääsen tavoitteeseeni.

Anonyymi kirjoitti...

Ois kiva jos porukka tajuis et hyvä treeni ja oikein syöminen johtaa parhaimpaan lopputulokseen. Varmahan se on et jos ei syö ja treenaa ni lihakset katoo ja paino tippuu ja jossainvaihees on niin sairaan näköinen et voi morjens. Sairaus on tietenkin eriaisa ja mikä nyt sit on sairautta ja mikä ei mut älkää hyvät ihmiset olko hölmöjä, vaan yhdistäkää oikein ja kunnolla syöminen ja treeni ni sillä tulee terve, hyvä vartalo. Nojoo, voi olla et seinille menee tääkin juttu mut enivei.

Mira kirjoitti...

voi luoja, mä voin vaan haavella tollasesta mahasta ja reisistä :o Joo ja hyviä vinkkejä tossa alempana ;)
Tsemppiä

Anonyymi kirjoitti...

No nyt sä oot ihan normaalivartaloinen joten pidä toi.

Mulla ei ole anoreksia nervosaa vaan anoreksia ja olen sairaanloisen alipainoinen huonon ruokahaluni vuoksi. Mun BMI on 16. Kylkiluuni voi laskea vain katsomalla ja reisiä ei enään ole. Särkee joka paikkaa, paleltaa ja paha olla. Mielelläni lihoisin normaaliksi jos sais ton ruokahalun takaisin. Tottakai jotkut "sairaat" kadehtivat luurankomaista olemustani. Ehkä se näyttää joistakin hyvältä mutta tuskin moni kestää sitä tuskaa miltä se fyysisesti tuntuu.
Kaikenhuipuksi saatan kuolla tähän tilaan. Sydän reistailee jo, infektiot iskee, hiukset putoilee, kynnet haurastuu, henki haisee tyhjän mahan takia. Anoreksikkona et ole enään kaunis ja haluttava. Mutta sen voin taata että tämä auvoinen laihuus on helppo tavoittaa. Lopeta syömästä. Älä ajattele ruokaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei anonyymi joka kirjoitit alla olevan tekstin.. Juttusi omista törröttävistä luistasi jotka omaat " vaikka kuinka söisin ja laiskottelisin " EIVÄT AUTA KETÄÄN. On turhauttavaa, ärsyttävää , ja totta puhuen omahyväisen kuuloista kun puhut itsestäsi kuin luonnon luomasta geeni-ihmeestä, vaikka se totta olisikin. On hieno juttu että "välität" ed-tytöstä, mutta jos vastustat koko touhua ei se auta ketään jos nostat itsesi korokkeelle, olemalla unelmamitoissa tahtomattasi. sanon tämän normaalivartaloisena,syömishäiriöisen silmissä lihavana tyttönä joka
tahtoisi olla yhtä laiha kuin kuvan tyttö.. tekstisi ei ole mitään muuta kuin provosoiva, ja en usko että sitä haluat.





Voi mä olin ihan järkyttynyt, kun
satuin yhden foorumin kautta eksymään näille sivuille! :O Käy niin sääliksi, etenkin kaikkien niiden nuorten tyttöjen äidit.. siis tyttöjen, jotka pyrkivät sairaalloiseen laihuuteen/haluavat syömishäiriön itselleen! Toivoisin todella paljon, että kaikki ne ihmiset, jotka ovat mieleltään sairaita ja ihannoivat tätä touhua, hakisivat apua. Itse en tässä ala saarnaamaan, koska tiedän, että en asialle mitään voi.
Itse olen alipainoinen, aina ollut, mutten todellakaan tahallani! Mulla on vaan sellaiset geenit, etten liho, vaikka kuinka söisin ja laiskottelisin. Olen 176cm pitkä ja painoni on aina 49-51, siitä se ei nouse, eikä laske (tai no laskisi varmaan jos haluaisin, mutten halua ja todellakin syön normaalisti ja rakastan ruokaa). Itseäni päin vastoin ärsyttää, kun mulle sanotaan, että "oletpa laiha" tms. Ja kun noita kuvia katselin, niin ihmettelin noita kylkiluita ym. koska vaikka oma painoni on saman verran ja olen vielä aika paljon pidempi, kun kirjoittaja tuossa ilmoitti painokseen/pituudekseen, noissa kuvissa, niin en kyllä näytä tuolta! Toki mulla on tasainen vatsa ja ehkä noi lonkkaluut vähän näkyy, mutta ei mun kylkiluut tuolla lailla törrötä.. mutta kai sekin on ruumiin rakenteesta kiinni..? Olen siis täysin tyytyväinen vartalooni, vaikka hoikka olenkin, niin näytän aivan terveeltä ja niin muidenkin mielestä. On aivan helvetin surullista, että jotkut voivat todella mennä niin pitkälle ton laihuus sekoilun kanssa, että haluavat pilata elämänsä totaallisesti ja tappaa itsensä. Se on aivan fakta, että KUKAAN terve ihminen ei halua tuollaista!! Jos on sellaisia ajatuksia, niin silloin ei ole kaikki kunnossa ja tarvitsee apua!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana oot<33 Itse joskus samoissa mitoissa ollu... haluun takas sen painon, täydellinen<3

Anonyymi kirjoitti...

sä oot oikeesti ihan helvetin hyvännäköinen...;)

Anonyymi kirjoitti...

iha jätkäporukan kans ku katteltii noit kuvii nii hyi jumalauta, pitää ny naises olla jtn josta ottaa kii.. syömisvammanen ämmä, häpäiset naiset noilla kuvilla.

Anonyymi kirjoitti...

" Tulin normaalipainoiseksi, mikä oli järkyttävää. "

Oikeasti? Tosissaanko?
Mitä helvetti teitä sairaita itsestänne vääristyneen kuvan saaneita pässejä oikein vaivaa?
Haluatte olla sairaita ja antaa jonkun typerän pakkomielteen ohjata elämäänne. Onko kivaa? On varmaan. Voi jumalauta, mua kiehuttaa ! Itse olen normaaleissa mitoissa. Tuollaisista saatanan luurangoista ei tykkää miehetkään muutakun pornofilmeissä ja siihen se sitten jääkin. Kauniista kaukana on tuollainen ylilaihuus, todella hienon kuvan annatte teini-ikäisille muksuillekin ja hyvässä lykyssä sairastutatte nekin, jos haluatte kusta elämänne tälläisellä typerällä ripulipaskalla, pitäkää se omana tietonanne elkääkä tulko kannustamaan ihmisiä nettiin. VITTU SAUNAN TAAKSE TEISTÄ JOKAINEN. Ei mulla muuta.